Τα τέσσερα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει μία επιχείρηση για να είναι επιτυχημένη - iefimerida.gr

Τα τέσσερα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει μία επιχείρηση για να είναι επιτυχημένη

Τα τέσσερα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει μία επιχείρηση για να είναι επιτυ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κρίση έχει οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις να βάλουν λουκέτο και να κλείσουν. Επιχειρηματίες που ξεκίνησαν με όνειρα για να επιτύχουν τους στόχους τους είδαν τα χρήματα τους να χάνονται και τα σχέδια τους να ακυρώνονται. Σύμφωνα με τα στατιστικά, εννιά στις δέκα νεοφυείς επιχειρήσεις αποτυγχάνουν.«Τι ακριβώς χρειάζεται για να γίνει η δικιά σας επιχείρηση επιτυχημένη;». Με αυτήν την ερώτηση, η Shelly Porges από το βήμα του συνεδρίου «Disrupt, Startup, ScaleUp» (Αναστάτωση, Ξεκίνημα, Αναβάθμιση) που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Μέγαρο Μουσικής στο πλαίσιο της παγκόσμιας εβδομάδας επιχειρηματικότητας, ανέλυσε τα τέσσερα «must» που διακρίνουν κάθε επιτυχημένο start up.

Οπως γράφει και το capital η Shelly Porges που έχει δημιουργήσει έξι επιχειρήσεις, αρχικά στο κομμάτι της παροχής συμβουλών προς μεγάλες αμερικανικές τράπεζες, και έχει αποχωρήσει επιτυχημένα από πέντε από αυτές, έχοντας κερδίσει περισσότερα από 200 εκατ. δολάρια αναφέρει τα τέσσερα βήματα που πρέπει να κάνει κάθε νέα επιχείρηση για να είναι επιτυχημένη σύμφωνα με τη Shelly Porges;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επιχείρηση επιχειρηματίας Shelly Porges
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ