Γιατί οι Ελληνες βλέπουν λιγότερο πορνό στις γιορτές -Χάρτες και «γαργαλιστικά» στατιστικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί οι Ελληνες βλέπουν λιγότερο πορνό στις γιορτές -Χάρτες και «γαργαλιστικά» στατιστικά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ιστοσελίδα Pornhub δεν ασχολείται μόνο με το πορνό, αλλά ενίοτε και με τα... στατιστικά του, τα οποία έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, φαίνεται ότι οι λάτρεις του σπορ, παρακολουθούν λιγότερο πορνό σε μέρες μεγάλων εορτών ή όταν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα (ειδήσεις ή αθλητικές δραστηριότητες).

Έτσι, για παράδειγμα, πέρυσι την παραμονή των Χριστουγέννων, σε όλο τον κόσμο, η θέαση πορνό μειώθηκε κατά 22%, εκτός από την Ιαπωνία που τα ποσοστά παρέμειναν σταθερά. Την ημέρα των Χριστουγέννων η θέαση ήταν αντίστοιχα επίσης κατά 22% χαμηλότερη, εκτός και πάλι από την Ιαπωνία όπου αυξήθηκε κατά 8%.

Το Πάσχα τα στατιστικά που δόθηκαν αφορούν την Αμερική και μόνο παρουσιάζοντας πτώση κατά 16%, ενώ την ημέρα του Thanksgiving (που εμάς μάλλον δε μας πολυαφορά) η πτώση στην Αμερική της... γαλοπούλας έφτασε το 29%. Μείωση παρατηρήθηκε και σε ημέρες σημαντικών γεγονότων (όπως π.χ. ο θάνατος του Osama Bin Laden), ωστόσο μία ιδιαίτερη μέρα για το 2012, όταν οι Μάγιας είχαν προβλέψει ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου, η άνοδος ήταν μεγάλη και έφτασε το 10%. Τι να κάνει, εξάλλου, ο άνθρωπος λίγο πριν χαθεί από το μάταιο τούτο κόσμο;

Στα στατιστικά φιγουράρει και η Ελλάδα καθώς, όπως αναφέρει το site, παρουσιάστηκε 7% μείωση λόγω της οικονομικής κρίσης, με το σχετικό infographic να συμπεραίνει ότι «οι Έλληνες δεν έχουν πια χρήματα να ξοδέψουν για μία σχετική δραστηριότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ