Παραληρηματική απάντηση Σφακιανάκη στους επικριτές του: Βρε δεν πα να γ@μ... που θα με πουν χρυσαυγίτη; - iefimerida.gr

Παραληρηματική απάντηση Σφακιανάκη στους επικριτές του: Βρε δεν πα να γ@μ... που θα με πουν χρυσαυγίτη;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργισμένη ήταν η απάντηση του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη μετά την σφοδρή κριτική για τις δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής και της Χούντας, με τον ίδιο να υβρίζει τους επικριτές του. «Λάθος η απόφαση της Βανδή», υποστηρίζει. Πυρά και κατά της Ελενας Ακρίτα.

«Δεν είναι οι δηλώσεις μου αυτό στο οποίο θα έπρεπε να εστιάσει ο κόσμος, αλλά αυτά που συμβαίνουν! Τα συμβάντα είναι συνταραχτικά. Η διδακτορία που αυτή τη στιγμή ζούμε, που φυλακίζει ανθρώπους όπως και αν λέγονται, από όπου και αν προέρχονται, είναι υπαρκτή. Αύριο θα σου χτυπήσουν τη δική σου πόρτα, τη δική μου μου... κατάλαβες; Ο Νότης Σφακιανάκης είμαι, Ελληνας και μόνο. Αυτό είμαι. Πες τους να πάνε να γ*μ*θούν* από όπου και αν προέρχονται. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια, εσένα σκέφτομαι που αύριο, δεν θα έχεις δουλειά. Εγώ είμαι ταχτοποιημένος, εσένα σκέφτομαι που αύριο θα σε τυραννήσουν, θα σε κλείσουν φυλακή, επειδή θα πεις τη γνώμη σου...», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στο Star.

Στη συνέχεια, ο Νότης Σφακιναης αναφέρθηκε και στην απόφαση της Δέσποινας Βανδή να αποχωρήσει από το σχήμα λέγοντας: «Εγώ ήμουν μετανάστης, εγώ δεν ήμουν παιδί μεταναστών! Ημουν ο ο ίδιος μετανάστης με τη μητέρα μου. Είναι λάθος η επιλογή της, είναι άκαιρη και άκυρη... Σέβομαι την άποψη και τη θέση του κάθε ανθρώπου όπως επιθυμώ και απαιτώ να σέβονται και τη δική μου».

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο σχόλιο της Ελενας Ακρίτα «σαν πληγωμένο φασιστόπουλο στο χώμα», λέγοντας: «Από πού και ως πού σηκώνουν ανάστημα αυτοί που είναι μέσα στο καθεστώς; Βουλευτής δεν ήταν με το ΠΑΣΟΚ η μητέρα της; Τι να μας πει τώρα;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ