Παράνομη η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ αλλά τα πανεπιστήμια παραμένουν κλειστά - iefimerida.gr

Παράνομη η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ αλλά τα πανεπιστήμια παραμένουν κλειστά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράνομη κηρύχθηκε ξανά η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και κρατούν κλειστά πανεπιστήμια. Με την ίδια απόφαση κηρύσσεται παράνομη και η οποία απεργία θα έκανε η Ομοσπονδία τους για να καλύψει τα Πρωτοβάθμια Σωματεία.Την ίδια ώρα ανοιχτή πρόσκληση για διάλογο απηύθυνε νωρίτερα την Πέμπτη στις πρυτανικές αρχές των οκτώ ΑΕΙ και στους διοικητικούς υπαλλήλους των Ιδρυμάτων ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ενώ εκκρεμεί η νέα αγωγή του υπουργείου κατά της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ομοσπονδίας τους.

Από την πλευρά τους, οι πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Σίμος Σιμόπουλος δήλωσαν ότι δεν έχουν ενημερωθεί για την δήλωση του υπουργού. Συγκαλούν πάντως την Παρασκευή έκτακτες συγκλήτους για να συζητήσουν το θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ