Ο Guardian γράφει για τις αντιδράσεις στην Ελλάδα και βάζει φωτογραφία της Ελένης Λουκά ως διαδηλώτριας [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Guardian γράφει για τις αντιδράσεις στην Ελλάδα και βάζει φωτογραφία της Ελένης Λουκά ως διαδηλώτριας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμόγελα σχηματίστηκαν στα πρόσωπα όσων διάβασαν την πρόσφατη ανταπόκριση του Guardian από την Αθήνα για τις αντιδράσεις των πολιτών και τις διαδηλώσεις έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Αφορμή δεν ήταν το κείμενο, αλλά η κεντρική φωτογραφία του άρθρου που παρουσίαζε τη γνωστή Ελένη Λουκά να την τραβάνε οι αστυνομικοί. Η λεζάντα γράφει : «Οι αστυνομικοί απομακρύνουν διαδηλώτρια έξω από το υπουργείο Οικονομικών».

Οι αστυνομικοί εμφανίζονται χαμογελαστοί στις φωτογραφίες – γεγονός που μάλλον θα ξενίσει τους ξένους αναγνώστες που δεν είναι εξοικειωμένη με την γνώριμη φιγούρα της κα Λουκά που εμφανίζεται παντού καταγγελτική. Εχει εισβάλλει ακόμη και σε ζωντανές συνδέσεις τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων δίπλα στους ρεπόρτερ.

Ο Guardian γράφει για τις αντιδράσεις στην Ελλάδα και βάζει φωτογραφία της Ελένης Λουκά ως διαδηλώτριας [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ