Το ΒΗΜΑ: Σενάρια διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ -Ποιοι είναι οι πιθανοί διάδοχοι του Βενιζέλου - iefimerida.gr

Το ΒΗΜΑ: Σενάρια διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ -Ποιοι είναι οι πιθανοί διάδοχοι του Βενιζέλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σενάρια «βελούδινης διαδοχής» στο ΠΑΣΟΚ, άνοιξε το Βήμα της Κυριακής και περιγράφει εικόνα «διαλυμένης διαδήλωσης» στο εσωτερικό του κόμματος, ενώ δίνει ακόμη και ονόματα πιθανών διαδόχων του Ευάγγελου Βενιζέλου, σε περίπτωση που αναγκαστεί να αποχωρήσει.

Οπως γράφεται χαρακτηριστικά στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Βενιζέλος δεν ελέγχει ούτε την κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά ούτε τον κομματικό μηχανισμό. «Η εντύπωση ότι ο κ. Βενιζέλος δεν ελέγχει ούτε την κοινοβουλευτική ομάδα ούτε το κόμμα έφερε στην επιφάνεια κρυμμένες φιλοδοξίες, πολιτικά και προσωπικά αδιέξοδα» γράφει το δημοσίευμα, με αφορμή την διαγραφή της Θεοδώρας Τζάκρη, την αποστασιοποίηση του Νίκου Σηφουνάκη και τα ήξεις αφίξεις κορυφαίων στελεχών που στηρίζουν α λα καρτ το ΠΑΣΟΚ.

Στο επίμαχο δημοσίευμα, αν και αναφέρεται ότι «στην περίπτωση που ανοίξει άκαιρα μια διαδικασία διαδοχής, το πιθανότερο είναι να τιναχθεί στον αέρα το ΠΑΣΟΚ», κατονομάζονται ως πιθανότεροι διάδοχοι οι κύριοι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Κώστας Σκανδαλίδης, Φίλιππος Σαχινίδης, καθώς και από τη νεώτερη γεννιά στελεχών ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης και ο εκπρόσωπος Τύπου Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος διαδοχή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ