Πώς εκδικείσαι την πρώην γυναίκα σου αν είσαι πάμπλουτος – Όταν το πάθος μετουσιώνεται σε έμπνευση [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς εκδικείσαι την πρώην γυναίκα σου αν είσαι πάμπλουτος – Όταν το πάθος μετουσιώνεται σε έμπνευση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνήθως η εκδίκηση είναι συνήθως γένους θηλυκού. Με πρωταγωνίστριες, πανούργες γυναίκες, που σκέφτονται εξωφρενικές μεθόδους για να πάρουν το αίμα τους πίσω, από αυτόν που τις πλήγωσε, ωστόσο και οι άντρες μπορούν να φανούν εξίσου εκδικητικοί, ειδικά αν έχουν πολλά χρήματα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και του Άλαν Μάρκοβιτς από το Μίσιγκαν, ενός πάμπλουτου, ο οποίος σε μια προσπάθεια να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του κατέφυγε σε έναν ιδιαίτερο - και καθόλου... online, όπως συνηθίζεται, πλέον- τρόπο.

Τι έκανε; Αγόρασε ένα σπίτι δίπλα της και τοποθέτησε στην αυλή -και σε μέρος που μπορεί εκείνη να βλέπει με ευκολία- ένα άγαλμα, με ένα χέρι που έχει υψωμένο το μεσαίο δάκτυλο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά για να σιγουρευτεί ότι η πρώην σύζυγός του θα βλέπει το άγαλμα συνέχεια, τοποθέτησε σ' αυτό έναν προβολέα, που το φωτίζει ακόμη και τη νύχτα.

Τις παρακάτω φωτογραφίες, έβαλε στο twitter μία γειτόνισσα του πρώην ζεύγους, η οποία έχει και αυτή την «τύχη» να βλέπει από το σπίτι της το φοβερό άγαλμα.

Όσο για τον Άλαν, πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη strip clubs στην περιοχή και συγγραφέα ενός βιβλίου αντίστοιχου περιεχομένου. Όπως φαίνεται, η πρώην σύζυγός του τον απάτησε και μετακόμισε στο σπίτι μαζί με τον νέο της αγαπημένο, δύο μέρες αφότου χώρισαν. Και η «απάντηση» δεν άργησε να έρθει.


Οι γειτόνισσες του πρώην ζεύγους

Ο Άλαν Μάρκοβιτς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ