Ανδρες οικιακοί βοηθοί VS άνδρες ανατολίτες -Ποιοι είναι καλύτεροι στο σεξ - iefimerida.gr

Ανδρες οικιακοί βοηθοί VS άνδρες ανατολίτες -Ποιοι είναι καλύτεροι στο σεξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δουλειές του σπιτιού συνήθως αποτελούν για το ζευγάρι «μήλον της έριδος». Ατελείωτη ομηρικοί καβγάδες έχουν ξεκινήσει με την αφορμή αυτή: Γιατί δεν έβαλες τα πιάτα στο πλυντήριο, γιατί δεν άπλωσες τα ρούχα, γιατί δεν μάζεψες τα ρούχα σου και άλλα παρόμοια. Μια νέα έρευνα ίσως αλλάξει τη γνώμη των γυναικών και ίσως απαλλάξει τους άνδρες από τη λάτζα.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό «American Sociological Review», όσοι σφουγγαρίζουν, ξεσκονίζουν, πλένουν πιάτα, απλώνουν ρούχα, ή μαγειρεύουν οι επιδόσεις τους στο σεξ είναι πεσμένες.

Αντίθετα, τα ζευγάρια που κρατούσαν τους τους παραδοσιακούς ρόλους, δηλαδή οι γυναίκες αναλάμβαναν αποκλειστηκά όλες τις δουλειές του σπιτιού έκαναν όχι μόνο πιο συχνά σεξ, αλλά η ερωτική επαφή ήταν και πιο απολαυστική σε σχέση με τα άλλου τύπου ζευγάρια, που οι άνδρες είχαν το ρόλο του λατζέρη.

Για το φαινόμενο αυτό υπάρχει και εξήγηση, καθώς όπως αναφέρει ο Σαμπίνο Κόρνιχ, επικεφαλής της εν λόγω έρευνας «οι διακριτοί ρόλοι των φύλων παίζουν ρόλο στην σεξουαλική συχνότητα των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ