Ο Ελληνας που σαρώνει τα βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό με την τουριστική καμπάνια για τα Χανιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ελληνας που σαρώνει τα βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό με την τουριστική καμπάνια για τα Χανιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

στο Φεστιβάλ «Art & Tur» της ΠορτογαλίαςΑκόμα τρία βραβεία απέσπασε η καμπάνια τουριστικής προβολής του Δήμου Χανίων , που φέρει την υπογραφή του γνωστού Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη.Πιο συγκεκριμένα το βίντεο με τίτλο «Chania: A Journey through the countryside» απέσπασε στο εν λόγω διεθνές φεστιβάλ τις εξής βραβεύσεις:

1. βραβείο καλύτερου σεναρίου,
2. βραβείο "City of Barcelos" και
3. τη δεύτερη θέση στην κατηγορία "Memorable Experiences" ("Αξέχαστες Εμπειρίες")

Οπως αναφέρει το Flashnews, η νέα αυτή διάκριση - η οποία έρχεται σε συνέχεια των βραβεύσεων που πέτυχε συνολικά η καμπάνια τουριστικής προβολής του Δήμου Χανιών, με γενικό τίτλο «Chania: a journey to your senses» στο 8ο Film, Art & Tourism Festival «FilmAT», που έγινε στις 23 Μαΐου 2013 στην Πολωνία και στο 5ο φεστιβάλ «Silafest» που πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2013 στη Σερβία - αποτελεί μία ακόμη επιβράβευση των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής των Χανίων στον τομέα της τουριστικής προβολής, η οποία ενισχύει έτι περαιτέρω τις προσπάθειες του Δήμου για αυξημένη εξωστρέφεια και εντονότερη παρουσία και συμμετοχή του στο διεθνές τουριστικό γίγνεσθαι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ