Ο Νίκος Σηφουνάκης ένα βήμα πριν την έξοδό του από το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Ο Νίκος Σηφουνάκης ένα βήμα πριν την έξοδό του από το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιφνιδιασμό προκάλεσε η απόφαση του Νίκου Σηφουνάκη να παραιτηθεί από τη θέση του εισηγητή του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ναυτιλίας και Υποδομών, με επιστολή που έστειλε σήμερα τόσο στον Ευάγγελο Βενιζέλο, όσο και στον γραμματέα της ΚΟ του κόμματος.

Ο Νίκος Σηφουνάκης φέρεται δυσαρεστημένος από την κυβερνητική συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την οποία θεωρεί προβληματική, ενώ ανησυχεί για το πολιτικό σήμα που εκπέμπει το κόμμα του. Στην επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν ελλειπή ενημέρωση από τους υπουργούς της ΝΔ και συχνά καλούνται να τοποθετημένουν την τελευταία στιγμή για θέματα, για τα οποία όμως έχουν ήδη ληφθεί αποφάσεις. Συγκεκριμένα αναφέρεται στις εξαγγελθείσες αλλαγές στον Καλλικράτη και τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, για τον οποίο όπως σημειώνει οι βουλευτές του ΠαΣοΚ επί ενάμιση χρόνο καταθέτουν τις προτάσεις τους αλλά τελικώς το υπουργείο Οικονομικών παρουσίασε ένα πρόχειρο κατασκεύασμα.Πάντως, συνεργάτες του κ. Σηφουνάκη αναφέρουν ότι δεν προτίθεται να ανεξαρτητοποιηθεί από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ