Η Ελλάδα στην πρώτη θέση στη λίστα με τους καλύτερους οικονομικούς προορισμούς για το 2014 - iefimerida.gr

Η Ελλάδα στην πρώτη θέση στη λίστα με τους καλύτερους οικονομικούς προορισμούς για το 2014

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε οικονομικά δύσκολες εποχές, ο παγκοσμίου φήμης ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet, νουθετεί: ταξιδέψτε περισσότερο, όχι λιγότερο αλλά διαλέξτε προσεκτικά τους προορισμούς σας. «Είναι τα μέρη όπου το πορτοφόλι σας θα 'χαμογελάσει' και θα γίνετε πλούσιος από τις αναμνήσεις», αναφέρει. Η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφής της λίστας με τους 10 οικονομικούς προορισμούς για το 2014.

Επιλέγοντας μια μαγευτική φωτογραφία από το «Ναυάγιο», όπως αποκαλείται η περίφημη απομονωμένη παραλία της Ζακύνθου, το Lonely Planet εξηγεί ότι η χώρα μας πλήττεται από σκληρά μέτρα λιτότητα, αύξηση της ανεργίας και βίαιες διαδηλώσεις που κάνουν το γύρο του κόσμου.

«Για μια χώρα που ζει από τους τουρίστες αυτά είναι άσχημα νέα», γράφει ο δημοσιογράφος Τομ Χαλ. «Αλλά η Ελλάδα εξακολουθεί να κάνει ό, τι κάνει άψογα για πολλές γενιές. Αυτό που λείπει», σημειώνει «είναι ο αριθμός των επισκεπτών που έχει μειωθεί συγκριτικά με προηγούμενα έτη, ενώ γίνεται και μια προσπάθεια να μειωθούν και οι τιμές σε μια προσπάθεια ανάκαμψης»

Τη λίστα συμπληρώνουν οι: Ιταλία, Νικαράγουα, Βουλγαρία, Πορτογαλία, νησιά Φίτζι, Μέξικο, Ινδία, Φιλιππίνες και Αιθιοπία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ