Κρατούμενος μαχαίρωσε δικαστική υπάλληλο στην Ευελπίδων - iefimerida.gr

Κρατούμενος μαχαίρωσε δικαστική υπάλληλο στην Ευελπίδων

Μαχαίρια στην Ευελπίδων: Κρατούμενος τραυμάτισε δικαστική υπάλληλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων όταν ένας κρατούμενος επιτέθηκε και χτύπησε δικαστική υπάλληλο στο κεφάλι, το θώρακα, την πλάτη και το χέρι. Ο δράστης χρησιμοποίησε αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε να τραυματίσει στο πρόσωπο τη γραμματέα της 28ης ανακρίτριας. Η επίθεση σημειώθηκε στο κτίριο 10. Ο κρατούμενος είναι υπήκοος Ιράν και επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι στη γραμματέα του ανακριτή.Στα δικαστήρια έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στον Ευαγγελισμό.

Δίωρη διακοπή συνεδριάσεων και συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Δίωρη διακοπή συνεδριάσεων και εργασιών στο Πρωτοδικείο και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13:00 στο προαύλιο της Ευελπίδων αποφάσισε η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ), έπειτα από την αιματηρή επίθεση. «Με αφορμή το περιστατικό αυτό θέτουμε και πάλι στους αρμοδίους το θέμα ασφάλειας και φύλαξης των δικαστικών υπηρεσιών της χώρας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΟΔΥΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ