Tα τελευταία λεπτά της ελληνικής Ραδιοφωνίας -Τα τελευταία λόγια του δημοσιογράφου πριν προσαχθεί από την αστυνομία [βίντεο] - iefimerida.gr

Tα τελευταία λεπτά της ελληνικής Ραδιοφωνίας -Τα τελευταία λόγια του δημοσιογράφου πριν προσαχθεί από την αστυνομία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταραγμένος και εμφανώς συγκινημένος, ο δημοσιογράφος, που έκανε ραδιοφωνική εκπομπή στις 5 το πρωί είδε τους αστυνομικούς να μπαίνουν στο στούντιο. «Καλημέρα Μεσαίωνα» ήταν μερικά από τα λόγια που πρόλαβε να πει.

Είναι 5.15 το πρωί, βρισκόμαστε στο στούντιο της Ελληνική Ραδιοφωνίας. Υπό το βλέμμα των αστυνομικών συνεχίζουμε την εκπομπή. Περιμένουμε να μας προσαγάγουν. Μας ζητούν να εκκενωθούμε...Καλωσήρθες 1930...Καλωσήρθες Μεσαίωνα... ήταν μερικά από τα τελευταία λόγια που πρόλαβε να πει ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΑ τελευταία λόγια τελευταία λεπτά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ