Ο πατέρας του δολοφονηθέντα Φουντούλη ξεσπά: «Ντροπή και αίσχος στον αλήτη που έδωσε το βίντεο της δολοφονίας του παιδιού μου» - iefimerida.gr

Ο πατέρας του δολοφονηθέντα Φουντούλη ξεσπά: «Ντροπή και αίσχος στον αλήτη που έδωσε το βίντεο της δολοφονίας του παιδιού μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρύ ήταν το ξέσπασμα του Λάμπρου Φουντούλη μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία της Χ.Α., όπου οι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον γιο του.

Ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη, σε οργισμένη του ανάρτηση στο facebook, ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ για την δημοσιοποίηση του βίντεο της τραγικής δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής και λέει χαρακτηριστικά:

«Ντροπή στον αλήτη που σας το έδωσε (στα ΜΜΕ). Σε τι εξυπηρετούσε αυτή η πράξη; Για να μας φαρμακώνουν ακόμα περισσότερα εμάς τους γονείς του; Ντροπή και αίσχος. Οι τύψεις να βασανίζουν μέρα νύχτα όλους όσους μεταχειρίζονται τέτοια μέσα για την τηλεθέαση με σκοπό το βρώμικο κέρδος».

Ο πατέρας του δολοφονηθέντα Φουντούλη ξεσπά: «Ντροπή και αίσχος στον αλήτη που έδωσε το βίντεο της δολοφονίας του παιδιού μου» | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ