Θαυματουργή τσάντα μαγειρεύει φαγητό χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Θαυματουργή τσάντα μαγειρεύει φαγητό χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο με τις καθημερινές μας ανάγκες και απαραίτητη προϋπόθεση για το μαγείρεμα του φαγητού. Αυτή τη σχέση ωστόσο έρχεται να καταρρίψει μία θαυματουργή τσάντα, η οποία μαγειρεύει το φαγητό χωρίς να χρειάζεται ρεύμα ή φωτιά.

Πρόκειται για την Wonderbag, μία εφεύρεση της Σαρα Κολινς από την εταιρεία Natural Balance. Οπως εξηγεί η Κόλινς, η ιδέα της ήρθε το 2008, όταν μετά από διακοπή ρεύματος, είδε τη γιαγιά της να τυλίγει το φαγητό που μαγείρευε σε κουβέρτες για να διατηρήσει τη θερμότητα του.

Η Wonderbag, συνεχίζει να μαγειρεύει το φαγητό που έχει φτάσει σε σημείο βρασμού στον φούρνο, μειώνοντας τη χρήση καυσίμων για το οικιακό μαγείρεμα ως και 30% και εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο.

Μάλιστα, η μαγική τσάντα έχει και «οικολογική συνείδηση», αφού σύμφωνα με νέα έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, η μείωση της ρύπανσης από τους φούρνους κάρβουνου στα αναπτυσσόμενα κράτη θα μπορούσε να σώσει εκατομμύρια ζωές ετησίως και να επιβραδύνει την κλιματική αλλαγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ