Μια από τις πιο συγκινητικές ταινίες για τη δύναμη της φιλίας που γεννιέται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου [βίντεο] - iefimerida.gr

Μια από τις πιο συγκινητικές ταινίες για τη δύναμη της φιλίας που γεννιέται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θα έπρεπε να περιγράψεις σε έναν τυφλό τον κόσμο, ποιον κόσμο θα του έδειχνες; Θα του έλεγες γι' αυτά που πραγματικά βλέπεις ή θα κατασκεύαζες μια άλλη πραγματικότητα;

Μια συγκινητική ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, όπου βρίσκονται δυο άντρες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο ένας είναι τυφλός και η παρηγοριά του είναι όταν ο συγκάτοικός του, που βλέπει έξω από το παράθυρο, του περιγράφει τι βλέπει απέναντι στο πάρκο.

Δυο ζωές που ενώθηκαν στιγμιαία, αλλά η επαφή τους θα κρατήσει για πάντα. Παρακολουθείστε εδώ το συγκινητικό βίντεο που θα αλλάξει πολλά στον τρόπο που βλέπετε τη ζωή. Το βίντεο διαθέτει και ελληνικούς υπότιτλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ