Πρώτο βήμα για τους 10.000 ωφελούμενους ανέργους του ΟΑΕΔ- Ποιοι μπήκαν στον προσωρινό πίνακα κατάταξης [pdf] - iefimerida.gr

Πρώτο βήμα για τους 10.000 ωφελούμενους ανέργους του ΟΑΕΔ- Ποιοι μπήκαν στον προσωρινό πίνακα κατάταξης [pdf]

Πρώτο βήμα για τους 10.000 ωφελούμενους ανέργους του ΟΑΕΔ- Ποιοι μπήκαν στον προ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης για το πρόγραμμα «Κοινωφελούς εργασίας». Αφορά 10.000 ωφελούμενους ανέργους υποχρεωτικής εκπαίδευσης γενικών καθηκόντων, οι οποίοι θα εργαστούν για 5 μήνες σε Περιφέρειες και δήμους.

Ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, καθώς και των αποκλειόμενων, θα καταρτιστεί έπειτα από την εξέταση τυχόν ενστάσεων που θα προκύψουν, όπως διευκρίνισε ο ΟΑΕΔ. Στη συνέχεια, θα δοθούν περαιτέρω οδηγίες προς τους επιβλέποντες φορείς και προς τους ωφελούμενους ανέργους.

Η κατάρτιση του προσωρινού πίνακα έγινε «με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο, μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της δημόσιας πρόσκλησης, η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ», όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 27.946 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του δημοσίου. Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης ανέργων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ