Oι έμποροι θυμήθηκαν το Ποτέ την Κυριακή -Δεν θέλουν να ανοίξουν τα καταστήματα [εικόνα] - iefimerida.gr

Oι έμποροι θυμήθηκαν το Ποτέ την Κυριακή -Δεν θέλουν να ανοίξουν τα καταστήματα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία αφίσα στην οποία απεικονίζεται το σκίτσο της «Στέλλας» από την ταινία «Ποτέ την Κυριακή», στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει η αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη, ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων προτείνει στους εμπόρους της πόλης να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους την Κυριακή 3 Νοεμβρίου.


Η αφίσα θα διανεμηθεί στις εμπορικές επιχειρήσεις προκειμένου να την αναρτήσουν στις βιτρίνες τους ώστε, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, να δείξουν με τον τρόπο αυτό την αντίθεσή τους στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.
Στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ενημερώνει τα μέλη του ότι έχει λάβει απόφαση και προτείνει να μην ανοίξουν τα καταστήματα των Χανίων αυτή την Κυριακή και καλεί όλους τους Χανιώτες έμπορους να συνταχτούν με την παραπάνω απόφαση και να περιφρουρήσουν την κυριακάτικη αργία.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Oι έμποροι θυμήθηκαν το Ποτέ την Κυριακή -Δεν θέλουν να ανοίξουν τα καταστήματα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ