Λαβρόφ σε Σαμαρά: Θα σας βοηθήσουμε να βγείτε από την κρίση, με εμπορική και οικονομική συνεργασία - iefimerida.gr

Λαβρόφ σε Σαμαρά: Θα σας βοηθήσουμε να βγείτε από την κρίση, με εμπορική και οικονομική συνεργασία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις και αν δεσμεύονται για στενότερη συνεργασία των δύο χωρών.

Ο Αντώνης Σαμαράς, επεσήμανε τους δεσμούς που υπάρχουν με την Ρωσία τονίζοντας πως την θεωρεί ως μία χώρα με την οποία υπάρχει στενή σχέση στρατηγικής σημασίας, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ρώσος υπουργός ο οποίος προσέθεσε ότι η χώρα του θέλει έμπρακτα να βοηθήσει την Ελλάδα μέσω οικονομικής ή και εμπορικής συνεργασίας, καθώς και πως η Ρωσία θέλει την Ελλάδα «ισχυρή».

Κλείνοντας, οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν και στον τουρισμό και ιδιαίτερα στις αφίξεις των Ρώσων με τον Αντώνη Σαμαρά να αναφέρει πως η εισροή συναλλάγματος ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα

φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ