Τούρκος υπουργός Υγείας σε Ελληνες γιατρούς: Ελάτε να δουλέψετε εδώ, εμείς σας χρειαζόμαστε - iefimerida.gr

Τούρκος υπουργός Υγείας σε Ελληνες γιατρούς: Ελάτε να δουλέψετε εδώ, εμείς σας χρειαζόμαστε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Mehmet Muezzinoglu υποστήριξε πως η χώρα του είναι έτοιμη να καλωσορίσει Έλληνες γιατρούς, οι οποίοι ζητούν δουλειά στο εξωτερικό.«Περίπου 7.000 γιατροί στην Ελλάδα ψάχνουν δουλειά στο εξωτερικό. Και εμείς τους χρειαζόμαστε. Οι πόρτες της Τουρκίας είναι ανοιχτές στους 7.000 γιατρούς της Ελλάδας. Τους προσκαλώ να υπηρετήσουν αυτή τη χώρα και το έθνος με τις γνώσεις τους», δήλωσε ο Muezzinoglu, όπως αναφέρει και το capital.

«Η Τουρκία συνήθιζε να έχει την Ελλάδα ως παράδειγμα. Αλλά από το 2002, η Τουρκία έχει αρχίσει να πετυχαίνει πολλά περισσότερο από ό,τι η Ελλάδα», δήλωσε ο ίδιος. Ένα διάταγμα της 2ας Οκτωβρίου 2011 επιτρέπει την απασχόληση ξένων γιατρών και νοσηλευτών στην Τουρκία, καθώς εγκρίθηκαν νέοι κανονισμοί αναφορικά με τις εργασιακές συνθήκες το 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ