Και ξαφνικά, στην εξέδρα των επισήμων, «μπούκαρε» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης - iefimerida.gr

Και ξαφνικά, στην εξέδρα των επισήμων, «μπούκαρε» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο δεξί άκρο της εξέδρας των επισήμων εμφανίσθηκε ο έκπτωτος, με αμετάκλητη δικαστική απόφαση, τέως περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και η παρουσία του, προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη.

Ο κύριος Ψωμιάδης, εμφανίστηκε ενοχλημένος από τις δηλώσεις Μπουτάρη για το πρόσωπό του. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ειπε στην Δημόσια Τηλεόραση, πως «Αυτή την επιμονή να χώνεται παντού δεν την καταλαβαίνω. Είναι ντροπή και μόνο που παρίσταται. Αν δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος, θα πρέπει οι τελετάρχες να του πουν "δεν έχει θέση για 'σένα". Έχει τόσες κατηγορίες σε βάρος του που δεν μπορεί να παριστάνει το δημόσιο πρόσωπο».

Ερωτηθείς από το Thestival, ο κ. Ψωμιάδης, είπε: «Δεν θα κάνω καμία δήλωση τώρα. Θα μιλήσω έναν μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές και θα αναφερθώ στο έργο, το ήθος και τη συμπεριφορά του κ. Μπουτάρη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ