Κοριτσάκι αυτοκτόνησε στην Πολωνία για να συναντήσει τον πατέρα της που της έλειπε τόσο - iefimerida.gr

Κοριτσάκι αυτοκτόνησε στην Πολωνία για να συναντήσει τον πατέρα της που της έλειπε τόσο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κύμα συγκίνησης έχει προκαλέσει η είδηση ενός μικρού κοριτσιού από την Πολωνία, το οποίο αποφάσισε να αυτοκτονήσει για να μπορέσει «να συναντήσει το νεκρό πατέρα της», όπως έγραψε η ίδια σε σημείωμα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 12χρονη Μαρία Κίσλο πήγαινε στις πρώτες τάξεις του σχολείου, όταν έχασε τον πατέρα της από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Αν και δεν είχε εκδηλώσει ποτέ τα συναισθήματά της για την απώλεια του πατέρα της το 2009, δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει.

Η 35χρονη μητέρα της μπήκε στο δωμάτιό της για να της πει καληνύχτα, όταν ξαφνικά αντίκρισε το πτώμα του νεαρής κόρη της απαγχονισμένο, ενώ επάνω στο κρεβάτι της υπήρχε ένα κομμάτι χαρτί, επάνω στο οποίο είχε η Μαρία "εξηγούσε" τους λόγους της μοιραίας πράξης της.

Συγκεκριμένα στο σημείωμα η μικρή αυτόχειρας έγραψε: «Αγαπημένη μου μαμά, σε παρακαλώ μη λυπηθείς. Απλά μου λείπει ο μπαμπάς τόσο πολύ που θέλω να τον ξαναδώ». Αμέσως η μητέρα της μαζί με τον 13χρονο αδελφό της προσπάθησαν να την κατεβάσουν και να την επαναφέρουν, ωστόσο ήταν πλέον πολύ αργά.

Η μητέρα της σοκαρισμένη από τη δεύτερη συγκλονιστική της απώλεια δήλωσε πως αν δεν είχε το γιο της, δε θα μπορούσε να συνεχίσει να ζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ