Η Μαρία της Ιρλανδίας - Εντοπίστηκε ξανθό κοριτσάκι σε καταυλισμό Ρομά - iefimerida.gr

Η Μαρία της Ιρλανδίας - Εντοπίστηκε ξανθό κοριτσάκι σε καταυλισμό Ρομά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη παιδάκι, όπως όλα δείχνουν, σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των γειτόνων του οι οποίοι παρακινήθηκαν από την υπόθεση της δικής μας ξανθιάς Μαρίας. Το περιστατικό συνέβη στο Δουβλίνο και αφορά ένα ξανθό κοριτσάκι επτά ετών το οποίο ζούσε με δυο τσιγγάνους και το οποίο είχε πλαστό πιστοποιητικό γέννησης. Το DNA θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το BBC η Ιρλανδική αστυνομιά μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε εισέβαλε σε σπίτι όπου έμενε οικογένεια τσιγγάνων στο Ταλάτ του Δουβλίνου και βρήκε ένα κατάξανθο κοριτσάκι με μπλε μάτια, ηλικίας 7 ετών.

Οπως ακριβώς συνέβη και με την μικρή Μαρία στην Ελλάδα οι τσιγγάνοι είπαν ότι το παιδί ήταν κόρη τους. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν τους πίστεψαν, ενώ το πιστοποιητικό γέννησης της μικρής που τους προσκόμισαν αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστό.

Το παιδί φιλοξενείται από τις υπηρεσίες πρόνοιας ενώ αναμένεται να γίνει έλεγχος DNA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ