Δικαστής σε Αδωνι: Είπατε τον Πάνο Καμμένο καραγκιόζη; -Ναι. Είναι πολιτικός χαρακτηρισμός - iefimerida.gr

Δικαστής σε Αδωνι: Είπατε τον Πάνο Καμμένο καραγκιόζη; -Ναι. Είναι πολιτικός χαρακτηρισμός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακή ήταν η δίκη του υπουργού Αδωνι Γεωργιάδη μετά από μήνυση που του υπέβαλε ο Πάνος Καμμένος επειδή σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τον είχε αποκαλέσει «καραγκιόζη και ανιματέρ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικαστής ρώτησε τον υπουργό Υγείας κατά την απολογία του αν ισχύουν οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ.


-Είπατε τον κ. Καμμένο καραγκιόζη και ανιματέρ;


-Βεβαίως. Διότι πλην του ότι με αποκάλεσε εθνικό μαλάκα, ο άνθρωπος δεν ξέρει τι λέει. Ο όρος «καραγκιόζης» είναι πολιτικός χαρακτηρισμός, κύριε δικαστά.


-Γιατί;


-Γιατί έλεγε ότι η Ρωσία δανείζει τρεις φορές φθηνότερα την Κύπρο και απεδείχθη λάθος. Αν ήταν εδώ ο κ. Καμμένος και τον βάζαμε να διαβάσει έναν προϋπολογισμό του κράτους δεν θα έβρισκε ούτε ένα νούμερο.


-Τον είπατε και ανεπάγγελτο...


-Βεβαίως. Γιατί, έχει δουλέψει ποτέ;


Ας σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος διεκδικεί το ποσό των 300.000 ευρώ από τον Υπουργό Υγείας για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ