Ο σέξι γιος του Κλιντ Ιστγουντ υποψήφιος για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι στις «50 αποχρώσεις του γκρι» - iefimerida.gr

Ο σέξι γιος του Κλιντ Ιστγουντ υποψήφιος για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι στις «50 αποχρώσεις του γκρι»

Ο σέξι γιος του Κλιντ Ιστγουντ υποψήφιος για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι στις «50
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον ανακαλύψαμε πρόσφατα και μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα μπήκε στην λίστα με τους πιο καυτούς άνδρες του Χόλιγουντ. Πρόκειται για τον πανέμορφο γιο του Κλιντ Ιστγουντ, Σκοτ, ο οποίος πλέον είναι υποψήφιος για τον ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «50 αποχρώσεις του Γκρι»

Ενώ το θρίλερ με τους μνηστήρες για τον επίμαχο ρόλο συνεχίζεται, το όνομα του Σκοτ Ιστγουντ μπήκε επίσημα στα φαβορί για την ενσάρκωση του Κρίστιαν Γκρέι εκπλήσσοντας το κοινό, αφού σε περίπτωση που πάρει το ρόλο, σε συνδυασμό με την ομορφιά αλλά και το «βαρύ» όνομα που φέρει, ανοίγεται μπροστά του μία λαμπρή καριέρα.

Πηγή κοντά στον ηθοποιό, αποκάλυψε το Just Jarred ότι οι υπέυθυνοι της παραγωγής, προσέγγισαν τον ηθοποιό για το ρόλο και πλέον βρίσκεται στα φαβορί. Μάλιστα ο ίδιος επιβεβαιώνει τις φήμες ρωτώντας τους followers του στο Twitter πώς θα τους φαινόταν αν γινόταν αυτός ο Κρίστιαν Γκρέι.

Ο σέξι γιος του Κλιντ Ιστγουντ υποψήφιος για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι στις «50 αποχρώσεις του γκρι» | iefimerida.gr 0

Δε ξέρουμε ακόμα ποιος θα πάρει σίγουρα το ρόλο τελικά, αλλά με τις νέες εξελίξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ