Το Animal Planet «επιμένει» ότι υπάρχουν γοργόνες - Τα βίντεο που αποδεικνύουν την ύπαρξή τους - iefimerida.gr

Το Animal Planet «επιμένει» ότι υπάρχουν γοργόνες - Τα βίντεο που αποδεικνύουν την ύπαρξή τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Αnimal Planet δείχνει μια εμμονή γύρω από τις γοργόνες. Κατά καιρούς έχει παρουσιάσει διάφορα βίντεο που -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του καναλιού- αποδεικνύουν την ύπαρξή τους.

Το Animal Planet τον περασμένο Μάιο είχε παρουσιάσει ένα βίντεο στο οποίο απεικονιζόταν ένα πλάσμα στα βράχια που έμοιαζε με γοργόνα. Το βίντεο είχε ληφθεί σε μια παραλιακή πόλη κοντά στη Χάιφα του Ισραήλ και είχε κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου προκαλώντας σάλο.(Δείτε το σχετικό βίντεο πατώντας ΕΔΩ)

Στη συνέχεια το γνωστό κανάλι παρουσίασε ένα ακόμα ντοκιμαντέρ με την ονομασία «Γοργόνες» όπου παρουσιάσε μια νεκρή γοργόνα. Μάλιστα, στην εκπομπή εμφανίστηκε και εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανού Σάντι Νίξον είπε μιλώντας στην τηλεόραση ότι εμπειρογνώμονες που συγκεντρώθηκαν στο νησί της Ταϊτής και εξέτασαν όλα τα γνωστά στοιχεία που έχουν σχέση με την εμφάνιση γοργόνων, έχουν συμπεράνει ότι υπάρχουν υβρίδια που είναι μισός άνθρωπος και μισό ψάρι.

Το κανάλι τότε είχε σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Και το είχε πετύχει βασιζόμενο σε μια καλοστημένη φάρσα. Οι ειδικοί που είχαν κληθεί να μιλήσουν στην εκπομπή από την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανού ήταν ηθοποιοί και τα βίντεο φυσικά ψεύτικα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ