Αποκάλυψη σοκ του Μάικλ Ντάγκλας για τον καρκίνο του: Σας είπα ψέμματα... - iefimerida.gr

Αποκάλυψη σοκ του Μάικλ Ντάγκλας για τον καρκίνο του: Σας είπα ψέμματα...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση πως πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα προκάλεσε θλίψη στο παγκόσμια κοινό, αλλά στη συνέχεια η «διαπίστωση» του ότι οφείλεται στο στοματικό σεξ προκάλεσε θύελλα σχολίων και αντιδράσεων. Τώρα ο Μάικλ Ντάγκλας αποφάσισε να πει όλη την αλήθεια για την ασθένεια του.

Αποκάλυψε ότι ο καρκίνος δεν τον χτύπησε στον λάρυγγα, αλλά στην γλώσσα. Είπε ψέμματα κατόπιν προτροπής του ίδιου του γιατρού του, ο οποίος ισχυρίστηκε πως τα ποσοστά επιβίωσης από καρκίνο της γλώσσας είναι λιγότερα. Επιπλέον, αν έλεγε την αλήθεια -σύμφωνα πάντα με τον Ντάγκλας- θα ήξεραν όλοι πως σε πιθανή μετάσταση θα έπρεπε να κάνει μια δραματικήχειρουργική επέμβαση και να του αφαιρεθεί μέρος του σαγονιού και η γλώσσα, κάτι που θα σήμαινε το τέλος της καριέρας του. Μια τέτοια φημολογία ή υπόθεση θα ήταν καταστροφική για τον 66χρονο ηθοποιό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ