Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έκλεψε τη καρδιά της κόρης του Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έκλεψε τη καρδιά της κόρης του Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις πιο ευτυχισμένες και δημιουργικές περιόδους της ζωής της δείχνει να διανύει η Παυλίνα Βουλγαράκη, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα και τις εμφανίσεις της στο «Σταυρό του Νότου», η κόρη του πρώην υπουργού είναι καλά και στην προσωπική της ζωή αφού είναι ερωτευμένη. Αιτία ο άντρας που έχει στο πλευρό της εδώ και λίγο καιρό.

Σύμφωνα με τη Real Life, είναι ο γνωστός επιχειρηματίας και περιζήτητος εργένης στα κοσμικά στέκια της Αθήνας, Πέτρος Απαλάκης.
Η 23χρονη τελειόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου ταξίδεψε μέχρι την Μύκονο το καλοκαίρι που μας πέρασε προκειμένου να ξεκουραστεί με τις φίλες της. Τελικά στο νησί των ανέμων έμεινε ενάμιση μήνα καθώς γνώρισε τον νεαρό επιχειρηματία. Ετυχε να βρίσκεται σε κοινή παρέα και από τη στιγμή που διασταυρώθηκαν τα βλέμματά τους άρχισαν να φλερτάρουν μεταξύ τους.

Σύντομα έγιναν ζευγάρι και πλέον η 23χρονη μοιράζεται τον έρωτά της και στα social media με τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της. Ο Πέτρος Απαλάκης είναι μέτοχος στο μπαρ-εστιατόριο Rock n' Roll, ενώ κάνει δημόσιες σχέσεις σε άλλα μαγαζιά, όπως το Balthazar. Εχει μεγάλη λατρεία στη ροκ μουσική και διαθέτει μια Harley Davidson. Με αυτήν η Παυλίνα και ο Πέτρος απολαμβάνουν τις βόλτες τους στον Πειραιά ή στο Μοναστηράκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ