Ενας νεκρός και πέντε τραυματίες σε σφοδρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη-Ξεψύχησε 23χρονος στρατιώτης - iefimerida.gr

Ενας νεκρός και πέντε τραυματίες σε σφοδρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη-Ξεψύχησε 23χρονος στρατιώτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός οδηγός του ΙΧ που ενεπλάκη στο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στον δρόμο Πανοράματος- Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος άνδρας,που σύμφωνα με πήροφορίες είναι 23 ετών και υπηρετεί τη θητεία του σε στρατιωτική μονάδα της περιοχής, φέρεται να προσπάθησε να προσπεράσει λεωφορείο κοντά στον τερματικό σταθμό της γραμμής του ΟΑΣΘ οπότε και συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στον δρόμο Πανοράματος – Χωρτιάτη, τη στιγμή που επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Όπως έγινε γνωστό, νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε ο νεαρός οδηγός του ΙΧ. Οι πέντε τραυματισμένοι επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.Η μετωπική σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και στον δρόμο επικράτησε πανικός. Το λεωφορείο δίπλωσε και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ