Με εκπαιδευμένα σκυλιά η ΕΛ.ΑΣ σε μοναστήρι στον Ωρωπό: Ψάχνουν όπλα της Χ.Α. - iefimerida.gr

Με εκπαιδευμένα σκυλιά η ΕΛ.ΑΣ σε μοναστήρι στον Ωρωπό: Ψάχνουν όπλα της Χ.Α.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξονυχιστική έρευνα σε μοναστήρι του Ωρωπού πραγματοποιεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προκειμένου να εντοπιστεί ο κρυφός εξοπλισμός της Χρυσής Αυγής.

Μετά από πληροφορίες πως βρίσκεται κρυφός οπλισμός σε μοναστήρι στον Ωρωπό, η Αστυνομία διενεργεί εκτεταμένες έρευνες χρησιμοποιώντας ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και ηλεκτρονικούς ανιχνευτές οι οποίοι μπορούν να εντοπίσουν οπλισμό και πυρομαχικά, αναφέρει το Mega.

Συνολικά τις τελευταιες ημέρες, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής κάνουν «φύλλο και φτερό» πολλά σημεία σε Αττική, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόνησσο, όπου πιθανόν βρίσκεται κρυμμένος ο βαρύς οπλισμός της οργάνωσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι περισσότεροι από 20 χώροι, ανάμεσα τους αποθήκες, εγκαταλειμμένα στρατόπεδα και μοναστήρια, εχουν ελεγχθεί απο την αντιτρομοκρατική της τελευταίες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ