Από «μικροσκόπιο» περνούν οι συνδικαλιστές στον τομέα της Υγείας -Ψάχνουν να βρουν και άλλους «μιζαδόρους» - iefimerida.gr

Από «μικροσκόπιο» περνούν οι συνδικαλιστές στον τομέα της Υγείας -Ψάχνουν να βρουν και άλλους «μιζαδόρους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαράζ ελέγχων στον τομέα της Υγείας προκειμένου να εντοπιστούν όλοι όσοι παίρνουν μίζες έφερε η σύλληψη του προέδρου του συνδικάτου των εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία», με τον Αδωνι Γεωργιάδη να έχει εξαγγείλει «πόλεμο» κατά της διαφθοράς.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Υγείας ζητά να γίνουν έλεγχοι για παράνομο πλουτισμό και σε συνδικαλιστές μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί από την σύλληψη του Βασίλη Κονιαδίτη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε 50.000 ευρώ για να σταματήσει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Οπως αναφέρει το Εθνος σε δημοσίευμα του, οι συνδικαλιστές θα περάσουν από το μικροσκόπιο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και κατά πόσο έχουν υπάρξει και άλλοι τέτοιοι χρηματισμοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ