Ο Βουλευτής Μπούκουρας της ΧΑ στον ανακριτή -Κατονομάζει και στοχοποιεί μάρτυρα - iefimerida.gr

Ο Βουλευτής Μπούκουρας της ΧΑ στον ανακριτή -Κατονομάζει και στοχοποιεί μάρτυρα

Ο Βουλευτής Μπούκουρας της ΧΑ στον ανακριτή -Κατονομάζει και στοχοποιεί μάρτυρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγή Στάθης Μπουκουρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στον ανακριτή προκειμένου να θέσει εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης, όπως είπε, αλλά και να κατονομάσει με τη σειρά του -μετά τον Ηλία Κασιδιάρη- το μάρτυρα που φέρεται όταν τον ενέπλεξε στο κρυμμένο οπλοστάσιο της οργάνωσης.Σε μία προσπάθεια να στοχοποιήσει και αυτόν τον μάρτυρα ο βουλευτής Κορινθίας είπε πως γνωρίζει ποιος είναι ο άνθρωπος που κατέθεσε εναντίον του, τον χαρακτήρισε ψευδομάρτυρα και τόνισε πως όσα είπε στις αρχές είναι ψέμματα. Παράλληλα ανέφερε πως ο ίδιος δεν κρύβεται και είναι στη διάθεση τον αρχών.

Τα πιστόλια του Μπούκουρα

«Καταπέλτης» όσον αφορά τον Στάθη Μπούκουρα είναι ένας άλλος κρυφός μάρτυρας ο οποίος όπως υποστηρίζει υπήρξε στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο μέχρι το τέλος του 2012. Στην κατάθεση του που παρουσιάζει το Εθνος, ο μάρτυρας κατονομάζει ως ηγετική φυσιογνωμία του ακροδεξιού κόμματος στην περιοχή τον Στάθη Μπούκουρα και αναφέρει πως «υπεύθυνος Κορινθίας» είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος και «υπαρχηγός της Χ.Α.» είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Η μαρτυρία για τον Μπούκουρα:

«Ο Μπούκουρας άρχισε να επιδεικνύει μια αλαζονική συμπεριφορά, θεωρώντας ότι δεν υπόκειται στους νόμους του κράτους και καθόριζε την κομματική πολιτική σε όλο τον νομό. Γνωρίζω ότι ο Μπούκουρας διατηρεί άγνωστοι αριθμό πιστολιών Zastava 635», καταγγέλλει ο μάρτυρας ο οποίος παράλληλα υποστηρίζει πως σε αρκετές περιπτώσεις έχουν συλληφθεί «πυρηνάρχες» να φέρουν παρανόμως τα όπλα και έχουν κατηγορηθεί για παράνομη οπλοφορία.

Παράλληλα τονίζει πως σε κάποιο μοναστήρι στις Αρχαίες Κλεωνές βρίσκεται κρυμμένος οπλισμός και τρόφιμα για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, εν γνώσει του Στάθη Μπούκουρα και των «πυρηναρχών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ