Αμετανόητος Κασιδιάρης: Στοχοποιεί δικαιοσύνη, μάρτυρες και ΜΜΕ - iefimerida.gr

Αμετανόητος Κασιδιάρης: Στοχοποιεί δικαιοσύνη, μάρτυρες και ΜΜΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σχέδιο της κυβέρνησης, προμελετημένο από καιρό, με στόχο της εξάλειψη της Χρυσής Αυγής και κίνητρο τον φόβο της δυναμικής της που αυξανόταν συνεχώς, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασσιδιάρης.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι ΒΕΡΓΙΝΑ της Μακεδονίας ο βουλευτής της ΧΑ αναφέρει πως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν η αφορμή της πολιτική τους δίωξης, αφού ο Μάκης Βορίδης, σε τηλεοπτικά πλατό, μιλούσε καιρό πριν την δολοφονία για χαρακτηρισμό της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης, προκειμένου να απομακρυνθεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Χαρακτήρισε τις διώξεις αντισυνταγματικές, τονίζοντας πως προήλθαν μετά από σημαντικές πιέσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Με συνέλαβαν για μην βγω δήμαρχος Αθηναίων

Συνέχισε υπογραμμίζοντας πως ο πραγματικός λόγος των συλλήψεων έχει να κάνει πέρα από τα υψηλά δημοκοπικά του ποσοστά, με την υποψηφιότητα του στο Δήμο Αθηναίων, αλλά και τη δυναμική που φαίνεται να έχει ο ίδιος ως προς την διεκδίκησή του.

Σχετικά με την προφυλάκιση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, αλλά και των Βουλευτών Λαγού και Παππά, φάνηκε βέβαιος πως άμεσα θα αποφυλακιστούν.

Τα βάζει με την καταγωγή του υπουργού Δικαιοσύνης και των εισαγγελέων

Σχετικά με τη δικαιοσύνη και τον ρόλο που έχει διαδραματίζει στις εξελίξεις, σημείωσε πως θα τους δικαιώσει λόγω ελλείψεις στοιχείων, άφησε όμως αιχμές δηλώνοντας: «Κοτζαμάνη, Βουρλιώτης και Αθανασίου, από το ίδιο χωριό της Λέσβου».

Αιχμές άφησε και για τον τρόπο που θα λειτουργήσει η Δικαιοσύνη σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας πως δεν θα πράξει ως οφείλει, διότι μπλέκονται ισχυρά ονόματα της χώρας, τα οποία δεν θέλει να στείλει στην φυλακή.

Μοντάζ οι φωτογραφίες του Παππά

Κληθείς να σχολιάσει το όπλα που βρέθηκαν στα σπίτια των κατηγορούμενων, αλλά και τις ναζιστικές φωτογραφίες με πρωταγωνιστώ των Χρήστο Παππά, επισήμανε πως επρόκειτο για ελληνικές σημαίες και παιδικά, πλαστικά, πιστολακια, τονίζοντας πως οι φωτογραφίες του Χρήστου Παππά δεν αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο για το οτιδήποτε, καθώς μετράνε πολλές δεκαετίες πίσω. Υπονόησε μάλιστα πως ίσως πρόκειται και για φωτομοντάζ.

Κατονομάζει και πάλι τον προστατευόμενο μάρτυρα

Στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε κατονόμασε έναν εκ των προστατευόμενων μαρτύρων, τον οποίο χαρακτήρισε ψευδομάρτυρα.Ειδικότερα δήλωσε: «........... ονομάζεται ο ανώνυμος, πληρωμένος, ψευδομάρτυρας».

Στοχοποιεί δημοσιογράφους

Άσκησε για ακόμα μια φόρα δριμεία κριτική στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και στους δημοσιογράφους, εμμένοντας στο όνομα του κ. Ψαρρά, ο οποίος σύμφωνα με όσα δήλωσε, είναι αυτός που έδωσε στην δικαιοσύνη το λεγόμενο ως δεύτερο καταστατικό της Χρυσής Αυγής, το οποίο χαρακτήρισε πλαστό και βλακώδες.

Αρχηγός παραμένει ο Μιχαλολιάκος -Ο Ματθαιόπουλος στη θέση του Πάππα

Τέλος αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας του κόμματος από εδώ και πέρα, δηλώνοντας πως Γενικός Γραμματέας του κόμματος παραμένει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ την θέση του Χρήστου Παππά, αναλαμβάνει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

«Θα συνεχίσουμε όπως ήμασταν και πριν όλα αυτά τα γεγονότα. Δεν θα αλλάξουμε σε τίποτα. Θα διεκδικήσουμε, όπως ορίζει και το σύνταγμα, οι προφυλακισμένοι βουλευτές μας, να έρχονται στη Βουλή να εκτελούν τα καθήκοντα τους και αμέσως μετά να επιστρέφουν στη φυλακή».

Δείτε τη συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο κανάλι ΒΕΡΓΙΝΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ