Μαθήματα χωρίς εγγραφές στα πανεπιστήμια -Νέες κινητοποιήσεις διοικητικών υπαλλήλων σε οκτώ ΑΕΙ-ΤΕΙ - iefimerida.gr

Μαθήματα χωρίς εγγραφές στα πανεπιστήμια -Νέες κινητοποιήσεις διοικητικών υπαλλήλων σε οκτώ ΑΕΙ-ΤΕΙ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο γύρο κινητοποιήσεων ξεκινούν από σήμερα οι διοικητικοί υπάλληλοι οκτώ ΑΕΙ-ΤΕΙ, για το μέτρο της διαθεσιμότητας, ενώ εκκρεμεί η προσφυγή των πρυτάνεων στο Συμβούλιο της Επικρατείας για αναστολή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Πρόκειται για 8 πανεπιστημιακά ιδρύματα: το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Παράλληλα με την προκήρυξη της νέας απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων, ξεκινούν παράλληλα και τα μαθήματα σε ορισμένες σχολές. Οσο για τους πρωτοετείς φοιτητές οι πρυτανικές αρχές τους καλούν να παρακολουθούν τα μαθήματα αν και δεν έχουν εγγραφεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ