Μπλούζες Made in Pakistan φορούσαν οι Χρυσαυγίτες – Τις τύπωνε ο Παναγιώταρος, εισέπραττε τα χρήματα - iefimerida.gr

Μπλούζες Made in Pakistan φορούσαν οι Χρυσαυγίτες – Τις τύπωνε ο Παναγιώταρος, εισέπραττε τα χρήματα

Μπλούζες Made in Pakistan φορούσαν οι Χρυσαυγίτες – Τις τύπωνε ο Παναγιώταρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο στοιχείο για τις μπλούζες που φορούν όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής και τις «χρυσές» δουλειές που έκανε ο Ηλίας Παναγιώταρος προέκυψε από την κατάθεση ενός εκ των προστατευόμενων μαρτύρων. Μπλουζάκια τα οποία μάλιστα προέρχονταν από ασιατικές χώρες και διέταζαν τα μέλη να κόβουν τις ετικέτες.

Σύμφωνα με τα όσα είπε τον πρώην μέλος της οργάνωσης, ο βουλευτής εισέπραττε χιλιάδες ευρώ από το εμπόριο των περίφημων μαύρων T-shirt με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του ανακριτή για το ποιος προμήθευε τον ιματισμό της οργάνωσης, ο μάρτυρας απάντησε πως η Θέμις Σκορδέλη, η οποία έχει συλληφθεί για την εμπλοκή της στην υπόθεση της ΧΑ, διατηρούσε κατάστημα του κ. Παναγιώταρου, ο οποίος είχε αναλάβει να τυπώνει τα συγκεκριμένα μπλουζάκια.

Μάλιστα η προέλευσή τους ήταν από χώρες της ανατολικής Ασίας, με τις περισσότερες από αυτές να αναγράφουν Made in Pakistan. Οπως τόνισε ο μάρτυρας, η εντολή στα μέλη της οργάνωσης ήταν να αφαιρούν τις συγκεκριμένες ετικέτες- «για να μην τις δει κανείς»- ενώ πλήρωναν από 10 έως και 50 ευρώ για να τις προμηθευτούν. Χρήματα τα οποία, σύμφωνα με την κατάθεση, πήγαιναν στον κ. Παναγιώταρο.

Πηγή: Mega

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ