Κοντά στην κορυφή του κόσμου ο Ολυμπιακός-Νίκη στον πρώτο τελικό του Διειπηρωτικού - iefimerida.gr

Κοντά στην κορυφή του κόσμου ο Ολυμπιακός-Νίκη στον πρώτο τελικό του Διειπηρωτικού

Κοντά στην κορυφή του κόσμου ο Ολυμπιακός-Νίκη στον πρώτο τελικό του Διειπηρωτικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα έντεκα πόντων έχει ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του Διειπηρωτικού Κυπέλλου έπειτα από την επικράτησή του με 81 – 70 επί της Πινέιρος Σκάι.

Ο ερυθρόλευκοι κέρδισαν τον πρώτο αγώνα και αναμένεται την Κυριακή στον επαναληπτικό να σφραγίσουν την κυριαρχία τους και να στεφθούν «Παγκόσμιοι πρωταθλητές».

Κορυφαίος ο Σπανούλης με 18 πόντους, όλους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και 9 ασίστ, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Στράτος Περπέρογλου (15π. με 7/7 σουτ), Μπράιαντ Ντάνστον (11π., 12 ριμπ.) και Ματ Λοτζέσκι (10π.). Πάλευε σχεδόν μόνος του ο Σαμέλ Στόλγουορθ με 26 πόντους για τους γηπεδούχους, που είχαν εμμονή με το τρίποντο (10/34).

Δεκάλεπτα: 11-15, 30-32, 51-56, 70-81.

Πινιέιρος Σκάι (Μορτάρι): Μπορατσίνι 11, Σμιθ 19, Σόουζα 2, Στόλγουορθ 26, Ταβερνάρι 12, Ντος Σάντος, Τόιλοϊ, Περέιρα.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 7, Ντάνστον 11, Σπανούλης 18, Περπέρογλου 15, Σίμονς 2, Μπέγκιτς 4, Πρίντεζης 6, Μάντζαρης 8, Λοτζέσκι 10, Κατσίβελης, Σλούκας (δεν έπαιξε ο Αγραβάνης).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ