Ψέμματα Μιχαλολιάκου: Το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα κοιμήθηκα νωρίς, δεν μίλησα με κανέναν στο τηλέφωνο - iefimerida.gr

Ψέμματα Μιχαλολιάκου: Το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα κοιμήθηκα νωρίς, δεν μίλησα με κανέναν στο τηλέφωνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τίτλο «Σιγά, ο φύρερ κοιμάται» και αυτή την φωτογραφία που δείχνει τον Νίκο Μιχαλολιάκο στο κρεβάτι η εφημερίδα Τα Νέα αποκαλύπτει σήμερα τα ψέμματα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο Γιώργος Ρουπακιάς τηλεφώνησε στον Γιώργο Πατέλη, ο οποίος με την σειρά του επικοινώνησε με τον Γιάννη Λαγό. Οπως αναφέρουν τα Νέα ωστόσο, ο Γιάννης Λαγός δεν ενημέρωσε τον Νίκο Μιχαλολιάκο, αλλά αντίθετα δέχθηκε γραπτό μήνυμα από τον αρχηγό της Χ.Α. και στη συνέχεια του τηλεφώνησε.

Οι αντιφάσεις Μιχαλολιάκου- Πατέλη και ο ύπνος του αρχηγού

Οι δικαστές μάλιστα, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχουν ισχύ τα επιχειρήματα του γ.γ. της Χρυσής Αυγής άκουσαν πρώτα τον Γιώργο Πατέλη. Αποτέλεσμα ήταν να προκύψουν αντιφάσεις από τις απολογίες των δύο:

  • Η πρώτη αντίφαση, αφορά την γνωριμία των δύο κατηγορουμένων. Ο Πατέλης είπε ότι εργαζόταν στα κεντρικά γραφεία της Χ.Α. ως ασφάλεια εισόδου, ενώ από την πλευρά του ο Νίκος Μιχαλολιάκος ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τον Πατέλη, παρά το γεγονός ότι είναι ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας.
  • Το δεύτερο ασαφές επιχείρημα του Νίκου Μιχαλολιάκου, είναι η δήλωση του πως το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα, ο ίδιος κοιμήθηκε νωρίς και ξύπνησε στη μία το μεσημέρι. Το επιχείρημα όμως του χρυσαυγίτη αρχηγού καταρρέει από την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, όπου διαπιστώθηκε πως λίγα λεπτά μετά την δολοφονία του Φύσσα έστειλε μήνυμα στον Γιάννη Λαγό και δέχθηκε κλήση από τον βουλευτή της Χ.Α. λίγο αργότερα.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ