Παναγιώταρος σε δημοσιογράφους: Τώρα θα δείτε σιχάματα -Τι είπε για Μπόμπολα, Πρετεντέρη και Βερύκιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Παναγιώταρος σε δημοσιογράφους: Τώρα θα δείτε σιχάματα -Τι είπε για Μπόμπολα, Πρετεντέρη και Βερύκιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκλητικός ο Ηλίας Παναγιώταρος μετά την απόφαση των ανακριτών να τον αφήσουν ελεύθερο, μαζί με τους δύο άλλους συναδέλφους του βουλευτές, και έβριζε τους δημοσιογράφους αποχωρώντας από την Ευελπίδων.

Κατά την έξοδό τους από τα δικαστήρια οι τρεις βουλευτές επιτέθηκαν σε τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους απειλώντας "αν πλησιάσετε θα τη φάτε στα μάτια. Συγκεκριμένα ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε «να φάτε τους ψευδομάρτυρες για πρωινό» για να φωνάξει και ο Νίκος Μίχος «θα σας ξεφτυλίσουμε. Είστε δούλοι» και στη συνέχεια ο κ.Παναγιώταρος πρόσθεσε «άντε σιχαμένα ανθρωπάκια του Μπόμπολα, αντε ξεφτίλες, δουλάκια είστε».«Τώρα θα δείτε σιχάματα!» είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν μπροστά στην Ευελπίδων.

Οπως αναφέρει και το capital sτη συνέχεια, κατέβηκαν πεζοί την οδό Ευελπίδων και στη διασταύρωση με τη Μουστοξύδη σταμάτησαν ταξί και έφυγαν. Τους πλησίασε κάποιος ο οποίος τους έβριζε στη διαδρομή. Διάφοροι συγκεντρωμένοι φώναζαν "κράτα Ηλία, μπράβο". Εκείνοι έστειλαν χαιρετίσματα σε Πρετεντέρη και Βερύκιο.

O Ηλίας Κασιδιάρης, εμφανώς κουρασμένος αλλά χαρούμενος προχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ ο Νίκος Μίχος έπεσε στην αγκαλιά μέλους της Χρυσής Αυγής.

Τι έγραψε στο twitter του μετά την αποφυλάκιση του

Το twitter του Ηλία Παναγιώταρου, πήρε «φωτιά» από το πρωί, ενώ πριν από λίγη ώρα έγραψε και ένα μήνυμα συμπαράστασης στο προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό: «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ! ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο Γ. ΛΑΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ