Σαμαράς: Δεν έχεις δικαίωμα να είσαι ρατσιστής – Αν το κάνεις, θα βρεις απέναντί σου τους Ελληνες - iefimerida.gr

Σαμαράς: Δεν έχεις δικαίωμα να είσαι ρατσιστής – Αν το κάνεις, θα βρεις απέναντί σου τους Ελληνες

Σαμαράς: Δεν έχεις δικαίωμα να είσαι ρατσιστής – Αν το κάνεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις εξελίξεις με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αλλά και την πορεία της Ελλάδας στο μέτωπο της οικονομίας αναφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας έπειτα από τον εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στη Νέα Υόρκη, όπου χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος.

«Σαν πρωθυπουργός, με ενδιαφέρει η ενότητα. Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, να πιστεύεις στην βία, να είσαι ρατσιστής να προωθείς την ακρότητα. Γιατί τότε θα βρεις απέναντί σου τους Ελληνες, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα», είπε ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στα μέλη της ελληνικής κοινότητας, ξεκινώντας το πρόγραμμα της επίσκεψής του στις ΗΠΑ.

«Ο ελληνικός λαός γεύθηκε την πίκρα να μιλούν για έξοδο της χώρας από το ευρώ, να νιώθει ότι ηττάται σε όλα τα μέτωπα της οικονομίας. Με υπερηφάνεια και σοβαρότητα πέρασε τα δύσκολα. Κανείς δεν μιλά πια για Grexit. Η Ελλάδα θα είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη», είπε ακόμη ο πρωθυπουργός.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ