Με χειροπέδες και κραυγές ο Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Με χειροπέδες και κραυγές ο Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας-ένας με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την ΓΑΔΑ.

Δεν μας φοβίζει τίποτα, Δεν λυγίζουμε κουφάλες, Ζήτω η Ελλάδα, φώναζε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την μεταφορά του, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος φώναζε «Θα φάτε Μνημόνιο τώρα!».

Ο εισαγγελέας θα απαγγείλει κατηγορίες στα συλληφθέντα μέλή της οργάνωσης όπου αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν. Η προθεσμία μπορεί να διαρκέσει μέχρι δύο ημέρες.Πρώτος βγήκε από τη ΓΑΔΑ ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ακολούθησε ο Γιάννης Λαγός και ο Ηλίας Κασιδιάρης που φώναζε έξαλλος «Δε μας φοβίζει τίποτα».Προκλητικός ήταν και ο Ηλίας Παναγιώταρος που φώναζε: «Καλό το σόου, το βράδυ να φάτε μνημόνιο»Έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα της, στα δικαστήρια η Ουρανία Μιχαλολιάκου αλλά οι αστυνομικοί την απώθησαν και τράβηξαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κτίριο 16 στην Ευελπίδων όπου ενώπιον του Εισαγγελέα ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τρίτη και ορισμένοι την Τετάρτη.Όσον αφορά την περίπτωση του Βουλευτή Χρήστου Παππά, αν αυτός εμφανιστεί ενώπιον των αρχών μέσα στις επόμενες 24 ώρες, θα ζητηθεί η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ώστε να εκδοθεί από τους ανακριτές της υπόθεσης ένταλμα σύλληψής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ