Κυβερνητικές πηγές στο iefimerida: Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουν με λιγότερο από 20 χρόνια φυλάκισης τα στελέχη της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Κυβερνητικές πηγές στο iefimerida: Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουν με λιγότερο από 20 χρόνια φυλάκισης τα στελέχη της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεμένες» είναι οι κατηγορίες εναντίον του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το iefimerida.

Οι κατηγορίες δεν αφορούν μόνο τις ευθύνες για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και για άλλα εγκλήματα. Η Δικαιοσύνη έχει τις απαραίτητες αποδείξεις ότι για όλες τις επιθέσεις και τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται η Χρυσή Αυγή υπήρχε επικοινωνία και δίδονταν εντολές από τους επικεφαλής της ακροδεξιάς οργάνωσης.
Κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι οι κατηγορίες εναντίον της ηγεσίας και στελεχών της Χ.Α. επισείουν ποινές φυλάκισης τουλάχιστον 20 ετών, παρότι, όπως επισημαίνουν τις αποφάσεις θα λάβει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ