Πιτσιρίκια με κοφτερό μυαλό – Οι εννιά μαθητές Δημοτικού που βραβεύονται για την εφευρετικότητά τους - iefimerida.gr

Πιτσιρίκια με κοφτερό μυαλό – Οι εννιά μαθητές Δημοτικού που βραβεύονται για την εφευρετικότητά τους

Πιτσιρίκια με κοφτερό μυαλό – Οι εννιά μαθητές Δημοτικού που βραβεύονται για την
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν περνούν την ώρα τους χαζεύοντας μπροστά στην τηλεόραση. Ούτε έχουν το νου τους μόνο στο παιχνίδι. Αυτά τα παιδιά έχουν κοφτερό μυαλό. Πρόκειται για τα πιτσιρίκια- εφευρέτες, τα οποία θα βραβευθούν για τη δημιουργικότητά τους.

Η Κωνσταντίνα Τερζόγλου, μαθήτρια Δημοτικού στο Χαλάνδρι, έφτιαξε ένα βραχιόλι-ρολόι, με φακούς LED, GPS και χάρτη της Ελλάδας. Ο Διονύσης Ζέζας, ο Θανάσης Κατρής και ο Σπύρος Γερμενής από την Παλλήνη δούλεψαν ομαδικά και δημιούργησαν το ελικόπτερο με αλεξίπτωτο διάσωσης. Είναι μερικά από τα εννιά παιδιά 9-12 ετών, που θα βραβεύσει ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στις 8 Οκτωβρίου για την εφευρετικότητά τους.

Ο διαγωνισμός έγινε ανάμεσα σε μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξης του Δημοτικού σε σχολεία της Αττικής. Αναλυτικά τα βραβεία που θα απονεμηθούν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ