Στις φλόγες τυλίχτηκε το σπίτι της Μαντώς Μαυρογένους στη Μύκονο-Μάχη για τη διάσωσή του [βίντεο] - iefimerida.gr

Στις φλόγες τυλίχτηκε το σπίτι της Μαντώς Μαυρογένους στη Μύκονο-Μάχη για τη διάσωσή του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φωτιά ξεκίνησε από παρακείμενο εστιατόριο και γρήγορα επεκτάθηκε στον πάνω όροφο όπου βρίσκεται το ιστορικό ξενοδοχείο. Πολύωρη μάχη έδωσαν με τις φλόγες άντρες της πυροσβεστικής, αξιωματικοί του λιμενικού καθώς και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ο οποίος με απόγνωση έβλεπε την περιουσία του να καταστρέφεται.Στις φλόγες τυλίχθηκε το ξενοδοχείο «Apollon» στο γιαλό Μυκόνου, το κτίσμα που στέγαζε το ιστορικό σπίτι της ηρωίδας της ελληνικής επανάστασης Μαντώς Μαυρογένους.

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν, μεταξύ άλλων, και ο Γιάννης Γαλάτης ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Mykonoslivetv για το συμβάν. Ο σχεδιαστής έκανε λόγο για μεγάλη καθυστέρηση της πυροσβεστικής η διέλευση των οχημάτων της οποίας ήταν εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας των στενών δρόμων που διαθέτει το νησί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ