Αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν ανάμεσα σε αεροπλάνα - Λάθος στους χάρτες της Apple έστειλε οδηγούς στο διάδρομο απογείωσης - iefimerida.gr

Αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν ανάμεσα σε αεροπλάνα - Λάθος στους χάρτες της Apple έστειλε οδηγούς στο διάδρομο απογείωσης

Αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν ανάμεσα σε αεροπλάνα - Λάθος στους χάρτες της Apple έστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωποι με μία απίστευτη κατάσταση ήρθαν οι ιθύνοντες του αεροδρομίου της Αλάσκα. Ξαφνικά είδαν ένα αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στο διάδρομο τροχοδρόμησης, ανάμεσα στα αεροπλάνα. Οταν το περιστατικό επαναλήφθηκε, διαπίστωσαν πως κάποιος έστελνε τους οδηγούς εκεί. Οι χάρτες της Apple!

Οπως προέκυψε, η εταιρεία δεν έχει διορθώσει όλα τα σφάλματα στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Ενα από αυτά λοιπόν ευθυνόταν για το γεγονός ότι οι οδηγοί που αναζητούσαν το πάρκινγκ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Φέρμπανκς στην Αλάσκα, κατέληγαν στον αεροδιάδρομο. Τελικά, οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να στήσουν οδοφράγματα και παράλληλα ζήτησαν από την εταιρεία να «κατεβάσει» το χάρτη μέχρι να διορθώσει το λάθος.

Πηγή: BBC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ