Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για ρύπανση δημοσίου χώρου - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για ρύπανση δημοσίου χώρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες σε τέσσερις νεολαίους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πέρασε η αστυνομία το βράδυ της Τρίτης. Σε βάρος των τεσσάρων φοιτητών σχηματίζεται δικογραφία για ρύπανση δημοσίου χώρου καθώς ετοιμάζονταν να φτιάξουν πανό για τις σημερινές κινητοποιήσεις στα σχολεία της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με το left.gr όλα ξεκίνησαν όταν γύρω στις 22:30 το βράδυ έξω από σχολείο της Νέας Σμύρνης εντοπίστηκε μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι, όπως αναφέρει ο συγκεκριμένος ιστότοπος είχαν δώσει ραντεβού για να πάρουν το τραμ και να πάνε στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης και να ετοιμάσουν πανό για τις σημερινές κινητοποιήσεις στα σχολεία της περιοχής.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τους οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και όπως αναφέρει το left.gr αρχικά, βάσει και των όσων είπαν σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που επικοινώνησαν μαζί τους, θα γινόταν μόνο εξακρίβωση στοιχείων.

Στη συνέχεια, όμως, δόθηκε εντολή για το σχηματισμό δικογραφίας με την κατηγορία της ρύπανσης δημόσιου χώρου.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ