Στο facebook φωτογραφία του χρυσαυγίτη βουλευτή Παναγιώταρου να συνδράμει τα ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτών [εικόνα] - iefimerida.gr

Στο facebook φωτογραφία του χρυσαυγίτη βουλευτή Παναγιώταρου να συνδράμει τα ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτών [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φωτογραφία είναι δημοσιευμένη στο facebook. Είναι τραβηγμένη μάλλον το 2009, στο εφετείο Αθηνών, όπου είναι παρατεταγμένες οι διμοιρίες των ΜΑΤ, απέναντι σε διαδηλωτές, και από πίσω τους, «αγανακτισμένοι» πολίτες, που είναι έτοιμοι να συνδράμουν στο αστυνομικό έργο καταστολής των διαδηλωτών.

«Σας μαρκάραμε, με κόκκινο περίγραμμα, την φάτσα του Χρυσαυγίτη βουλευτή Παναγιώταρου, που είναι εκεί με τους υπόλοιπους "αγανακτισμένους", έτοιμοι να μας δείρουν (εμάς του διαδηλωτές», γράφει το μπλογκ airetikosonair.blogspot.gr απ'όπου και η φωτογραφία.

Στο facebook φωτογραφία του χρυσαυγίτη βουλευτή Παναγιώταρου να συνδράμει τα ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτών [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ