Η τραγικότερη φιγούρα νύφης: Παντρεύτηκε ενώ ήταν σε κώμα κι έπειτα κατέληξε - iefimerida.gr

Η τραγικότερη φιγούρα νύφης: Παντρεύτηκε ενώ ήταν σε κώμα κι έπειτα κατέληξε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζίνγκτζινγκ είναι η πιο τραγική φιγούρα νύφης των ημερών που διανύουμε... Οταν προετοίμαζε τον γάμο της το 2011 έπεσε σε κώμα, λόγω ασθένειας και δεν «ξύπνησε» ποτέ, όμως παντρεύτηκε πριν καταλήξει.
Δεν είχε περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που η ίδια κι ο σύντροφός της Λου Λάι είχαν αμφότεροι βρει καλή δουλειά στην πόλη Γουανγκζού κι είχαν αγοράσει το νέο τους σπιτικό προκειμένου να παντρευτούν.

Πέρασαν δύο χρόνια γεμάτα ελπίδες ότι η Τζίνγκτζινγκ κάποια στιγμή θα «ξυπνήσει». Ωστόσο, αυτές κατέρρευσαν όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς της και τον σύντροφό της ότι η κατάσταση της 28χρονης είναι μη αναστρέψιμη. Τότε όλοι συναποφάσισαν να της κάνουν το τελευταίο πάρτι γενεθλίων κι ύστερα να σταματήσουν τη μηχανική υποστήριξη. Παράλληλα, ο Λου Λάι θέλησε να εκπληρώσει το όνειρο του γάμου τους πριν η γραμμή ζωής της νεαρής Κινέζας γίνει ευθεία.Αφησαν επάνω στο σώμα της ένα νυφικό και στόλισαν το δωμάτιο της εντατικής και μετά την τελετή οι γιατροί αποσύνδεσαν τα καλώδια που την κρατούσαν στη ζωή.
«Είμαι ευτυχισμένος γιατί θα βοηθήσει άλλους ασθενείς να ζήσουν. Θα ζει στην καρδιά μου για πάντα», είπε ο Λου Λάι ενημερώνοντας ότι θα δωριστούν τα όργανα της συζύγου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ