O πατέρας του 34χρονου Παύλου Φύσσα: Εστησαν στο γιο μου καρτέρι θανάτου-Ηταν επαγγελματικό το χτύπημα [βίντεο] - iefimerida.gr

O πατέρας του 34χρονου Παύλου Φύσσα: Εστησαν στο γιο μου καρτέρι θανάτου-Ηταν επαγγελματικό το χτύπημα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Έστησαν στο γιο μου καρτέρι θανάτου», καταγγέλλει ο Παναγιώτης Φύσσας, πατέρας του 34χρονου Παύλου Φύσσα που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα με μια μαχαιριά στην καρδιά, στην Αμφιάλη Κερατσινίου.

Ο τραγικός πατέρας περιέγραψε τη δολοφονία του γιου του λέγοντας ότι το άγριο έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της κοπέλας του η οποία κάλεσε σε βοήθεια αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονταν στο σημείο αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν ότι οι επιτιθέμενοι «είναι πολλοί». Τον 45χρονο δράστη συνέλαβε τελικά μια γυναίκα αστυνομικός.

Τελικά μόνο μια γυναίκα αστυνομικός ανταποκρίθηκε στην έκκληση για βοήθεια και ακινητοποίησε τον δράστη.

«Μου είπαν πως ο γιος μου έβλεπε μπάλα με κανά δυο άλλους. Είπε κάτι για τους Χρυσαυγίτες και κάποιος τους ειδοποίησε. Εφυγαν για να πάνε να πάρουν μπύρες. Τότε, ένα αμάξι ήρθε ανάποδα στο δρόμο, βγήκε ένας και τον μαχαίρωσε», είπε ο πατέρας του θύματος και προσέθεσε ότι στο σημείο έφτασαν 30 άτομα

«Ο γιος μου τους είδε, έδιωξε τους φίλους του και μπήκε μπροστά. Ηταν επαγγελματικό το χτύπημα, μου είπε ο γιατρός», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν ο δράστης ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής, σημείωσε πως «δεν ξέρω αν φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής. Θα αποδειχτεί αργότερα αυτό».

Πηγή βίντεο: zougla.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ