Οπλοστάσιο βρέθηκε στο κελί του Αλκέτ Ριζάι στις φυλακές Δομοκού - iefimerida.gr

Οπλοστάσιο βρέθηκε στο κελί του Αλκέτ Ριζάι στις φυλακές Δομοκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ολόκληρο οπλοστάσιο εντόπιστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο κελί του διαβόητου κακοποιού Αλκέτ Ριζάι στις φυλακές Δομοκού.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου στις φυλακές Δομοκού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδια μαχαίρια, δύο κινητά τηλέφωνα, τρία hands free, έξι κάρτες sim, από τις οποίες οι τέσσερις σπασμένες, και δώδεκα μπουκάλια με κρασί.

Τα περισσότερα από αυτά, όπως αναφέρει η kathimerini εντοπίστηκαν στο κελί του Αλκέτ Ριζάι. Εκτός από το κελί του βαρυποινίτη ελέγχθηκαν και τα κελιά ενός ενός μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς, ενός από τους καταδικασθέντες για τη συμπλοκή στο Ρέντη και ενός ατόμου που συμμετείχε στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Γ

ια τον τρόπο εισόδου των αντικειμένων αυτών που βρέθηκαν στις φυλακές, διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού και θα σχηματιστεί δικογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ