Εκκληση Θεοχάρη μέσω twitter: Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις για τα αγροτεμάχια -Θα καταρρεύσει το Taxis - iefimerida.gr

Εκκληση Θεοχάρη μέσω twitter: Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις για τα αγροτεμάχια -Θα καταρρεύσει το Taxis

Εκκληση Θεοχάρη μέσω twitter: Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις για τα αγροτεμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκκληση στους φορολογουμένους να ξεκινήσουν την υποβολή Ε9 για τα αγροτεμάχια μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις δηλώσεις στοιχείων ακινήτων για όσους είχαν μεταβολές στην περιουσιακή τους κατάσταση το 2012 κάνουν από τη Γενική Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για να μην καταρρεύσει το Taxisnet.

Ηδη παρατηρήθηκε υπερφόρτωση του συστήματος, αφού οι υποβολές των δηλώσεων Ε9 δεν έχουν προηγούμενο και οι καθυστερήσεις είναι τεράστιες. Οπως αναφέρει και το ΒΗΜΑ χαρακτηριστικά χθες για την ολοκλήρωση υποβολής δύο και μόνον δηλώσεων Ε9 έπρεπε κάποιος να αφιερώσει 5 ώρες μπροστά στο σύστημα.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης σε μια προσπάθεια να περιορισθεί ο όγκος των εισερχόμενων δεδομένων ζήτησε σήμερα, Τρίτη, με σχετική ανάρτηση στο twitter, από τους φορολογουμένους να μην υποβάλλουν Ε9 για αγροτεμάχια έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Πάντως, η σχετική αναφορά του κ. Θεοχάρη δεν αφορά σε αγροτεμάχια που έχουν κτίσματα με ημιυπαίθριους ή όχι και τα οποία πωλήθηκαν ή μεταβιβάσθηκαν το 2012 και τα οποία θα πρέπει να δηλωθούν έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Εκκληση Θεοχάρη μέσω twitter: Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις για τα αγροτεμάχια -Θα καταρρεύσει το Taxis | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ